Jaký byl rok 2022 na Právním prostoru?

S blížícím se koncem roku přichází čas k zamyšlení nad rokem uplynulým. I v Právním prostoru se proto v této době věnujeme statistikám a přemýšlení o tom, co se nám loni povedlo a co nového bychom Vám mohli přinést v roce příštím.

Předchozí roky jsem v tomto čase popisovala jako podivné a složité období, které nejen nás v redakci staví před nové výzvy. Stejná slova by se dala použít i letos, i když příčiny jsou jiné. Válka na Ukrajině znamenala v právním světě ještě větší třesk než předchozí covidová výzva. Věřím, že se nám dařilo rychle přinášet odpovědi především na pracovněprávní otázky, ale věnovali jsme se i mezinárodnímu či azylovému právu. 

A protože informace jsou největší devizou dnešních dní a o právních informacích to platí dvojnásob, snažili jsme se i v letošním roce reagovat nejen na neustále se měnící legislativu, sledovat témata, která hýbala právním světem, ale i komentovat zajímavá soudní rozhodnutí a v rozhovorech zpovídat nejen právníky. Celkem jsme Vám v roce 2022 přinesli téměř 500 odborných článků a přes 300 aktualit, což společně s informacemi o změnách v legislativě, příspěvky v rubrice Názory a novinkami v judikatuře znamená více než 1100 příspěvků! Zároveň je ale na místě poděkovat především Vám, našim čtenářům, za přízeň, kterou Právnímu prostoru již osmým rokem projevujete. Je Vás stále víc a víc, což nás velmi těší.

Snahou Právního prostoru je nezůstat na místě, ale stále hledat nové cesty, a to jak co se obsahu, tak co se formy týče. Registrovaným uživatelům tak stále nabízíme možnost sledovat vybraná témata a kategorie příspěvků a dostávat upozornění na novinky, sdílet a tisknout články, třídit a vyhledávat je podle štítků, samozřejmě jsme zachovali přístup k hodnocení článků a k diskuzi, stejně jako přístup do archivu elektronického časopisu. Ani v příštím roce určitě nemáme v plánu se zastavit a budeme pro Vás Právní prostor dále vylepšovat.

Za celou redakci Vám přeji spokojené prožití vánočních svátků a v novém roce 2023, ve kterém nám, věřím, stále zachováte přízeň, především pevné zdraví a mnoho úspěchů.

Hodnocení článku
100%
Pro hodnocení článku musíte být přihlášen/a

Diskuze k článku ()

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen/a

Související články

Další články